3. Γεύση Προφυλακτικού

ΚΑΤΡΑΚΗΣ_Χίλια-Μιλιγκράμ_cover-large (2)

Λογικά θα υπέθετε κάποιος, πως ένας νέος με το όνομα Πολύκαρπος Γιοκλούκογλου, δεν θα ήταν ιδιαίτερα τυχερός με τις γυναίκες στα νιάτα του. Θα φανταζόταν ίσως πως ο νεαρός αυτός θα τυλιγόταν από ένα πέπλο συστολής και ακόμα, ότι όλη του η αύρα θα ανέδιδε σχολικά πειράγματα και χλευασμό.

Αντίθετα όμως με κάθε προσδοκία, ο Πολύκαρπος Γιοκλούκογλου, τα κατάφερνε εξαιρετικά σε κάθε τομέα της κοινωνικής του ζωής χάρη στον αυτοσαρκασμό και μία, μαύρη ομολογουμένως, αίσθηση χιούμορ που προσέλκυε γύρω του ανθρώπους κάθε είδους κάνοντας τον συχνά πυρήνα των πιο ετερόκλιτων συντροφιών και το μόνο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Πολύκαρπος σε σχέση με τις γυναίκες, δεν ήταν άλλο από το προφυλακτικό.

Αυτό το μικρό κατασκεύασμα ήταν απολύτως αναγκαίο, αυτό μπορούσε να το καταλάβει. Εκείνο που δεν μπορούσε να καταλάβει ήταν, τί είδους σαδιστής μπορεί να είχε σχεδιάσει όχι το ίδιο το προφυλακτικό, αλλά την άθλια συσκευασία του. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σίγουρα ή σοβαρά διεστραμμένος ή ολοκληρωτικά ανέραστος, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Γιατί την στιγμή εκείνη όπου ένας νεαρός καλείται να χρησιμοποιήσει το εν λόγω αντικείμενο, η έξαψη είναι ακραία, μιμείται μία μορφή αθανασίας, το δέρμα προστάζει, ο νους ληθαργεί, η λογική κάνει διάλειμμα για εσπρέσο φρέντο που εξελίσσετε σε ορμονικό κοκτέιλ πάρτι, το βλέμμα προσπαθεί να χορτάσει, οι παλμοί το σανιδώσουν με εκατόν σαράντα και ενώ το χέρι τρέμει ανεπανόρθωτα και κάθε εκατοστό του κορμιού κατακλύζεται από ανεξέλεγκτο πάθος, ο Πολύκαρπος Γιοκλούκογλου το υπογράφει πως, είναι αδύνατον να ανοίξει το περιτύλιγμα του ριμαδοπροφυλακτικού.

Οι πρώτες ερωτικές επαφές του Πολύκαρπου, στην τρυφερή ηλικία των δεκαπέντε ετών, αφορούσαν σε τρομερές στερήσεις, αφού έπρεπε να συγκεντρωθεί το χαρτζιλίκι ενός ολοκλήρου μήνα για μια επίσκεψη στα κορίτσια, στο σπίτι του Μεταξουργείου που ήταν όλες μία και μία. Αλλά όπως σύντομα διαπίστωσε, άξιζαν κάθε δραχμή και επιπλέον, του το φορούσαν αυτές το προφυλακτικό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο αργότερα.

Με τις πρώτες γυναίκες που κατέληξε στο κρεβάτι, δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά τα κατάφερε σε εύλογο χρόνο να λάβει τα μέτρα του. Ίσως γιατί ήταν πρωτάρης και είχε μία κάποια τύχη, άγνοια ή σχετική αδιαφορία. Ίσως ακόμα γιατί δεν είχε δοκιμάσει τους τρόπους με τους οποίους ο εγκέφαλος του ερωτευμένου άντρα αδρανεί.

Όταν όμως ο Πολύκαρπος γνώρισε την Σοφία η κατάσταση έγινε αρκετά σύνθετη, σχεδόν απελπιστική.

Το φλερτ ήταν εξαιρετικό. Μόλις η Σοφία κατάπιε το κελαριστό γέλιο που ξεχύθηκε πηγαίο απ’ τα χείλη της στο άκουσμα του ονόματος του δηλαδή, γιατί διαφορετικά η γνωριμία τους μπορεί να είχε τερματιστεί άδοξα σε εκείνο το πάρτι με την μουσική να αντηχεί το «Le Freak» πάνω από τον ερωτογόνο οίστρο.Είπαμε, αυτοσαρκασμός ως έναν βαθμό, μετά αρχίζεις να λυπάσαι τον εαυτό σου. Όπως και να ‘χει, το κατάπιε το γέλιο έγκαιρα και ο Πολύκαρπος την τράβηξε στην πίστα της «Αυτοκίνησης».

Χόρευαν, ίδρωναν και με κάθε ευκαιρία αγγίζονταν για ώρες. Κι αυτό επί τέσσερα Σαββατόβραδα στην σειρά, χωρίς ποτέ να καταλήγουν σε κάτι περισσότερο από μερικά χάδια και κάτι ξεγυρισμένα γλωσσόφιλα πριν αποχωριστούν.

Εκείνα τα παθιασμένα φιλιά ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Πολύκαρπος απεχθανόταν την μόδα της εποχής που ήθελε τα παντελόνια στενά και έδειχναν κάθε φορά που βρισκόταν με την Σοφία να προσπαθούν να αντιστρέψουν τους κανόνες της υγιούς ανατομίας αλλά και την φύση του ερεθισμού του προς τα ενδότερα. Ήταν όμως τα ίδια φιλιά που έχτιζαν μέσα του όλα τα οφέλη της αγωνιώδους προσμονής που συνήθως προηγείται μιας βέβαιης απόλαυσης. Ώσπου έφτασε επιτέλους το πέμπτο Σαββατόβραδο και οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά γυμνοί πάνω στο κρεβάτι του φτηνιάρικου ξενοδοχείου.

Αν και η Σοφία δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα όμορφη, με χαρακτηριστικά απλά, έως και αδιάφορα, είχε μια ανυποχώρητη φλόγα στο βλέμμα που έκαιγε τα σωθικά του Πολύκαρπου. Πρώτα τα μάτια κι έπειτα όλο το υπόλοιπο κορμί της φώναζε “πάρε με τώρα!” και εκείνος ένοιωθε πως αν τα κοιτούσε για αρκετή ώρα θα κατέληγε ζωντανός νεκρός με τα σάλια του να στάζουν στο γιακά του και το μυαλό θανάσιμα πληγωμένο από την ομορφιά της.

Εκείνη την πρώτη νύχτα, με το σώμα της γυμνό, ζεστό και πρόθυμο κάτω από το βάρος του, συνειδητοποίησε πως έτρεμε όσο ποτέ άλλοτε, κοίταζε αχόρταγα, γευόταν πρώτες γεύσεις που λάτρευε τυφλά, μύριζε στον ιδρώτα της άρωμα κερήθρας γεμάτης μέλι, ένοιωθε στον υπερθετικό κάθε σύσπαση της, ολόκληρος. Κι αυτό, έκανε τον πόθο του ανεξέλεγκτο, ατίθασο, κυρίαρχο.

Κι έπειτα έφτασε η ώρα να φορεθεί το προφυλακτικό. Ο Πολύκαρπος προσπάθησε να σκίσει το περιτύλιγμα, όμως έτρεμε υπερβολικά για να τα καταφέρει. Το τράβηξε, το έστριψε, προσπάθησε να το κόψει στην γωνία του κομοδίνου. Αδύνατον. Το δάγκωσε δυνατά και τράβηξε πίσω το σαγόνι του, το κεφάλι του χτύπησε στον τοίχο με ένα κούφιο γδούπο και το προφυλακτικό βρέθηκε να κρέμεται από τα χείλη του. Εκείνη την γεύση, δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Ήταν πικρή και στυφή με ίχνη ντροπής και ικανοποίησης, όλα κρυμμένα και μουδιασμένα κάτω από το κραταιό νεανικό πάθος.

Από εκείνο το μοναδικό βράδυ, ο Πολύκαρπος, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν τρομερά όταν έφτανε η επίμαχη στιγμή. Στο τέλος, επιστράτευσε τον παλιό ελβετικό σουγιά του πατέρα του που είχε και πτυσσόμενο ψαλιδάκι. Όμως με κάθε ψαλίδισμα περιτυλίγματος, ο Πολύκαρπος έκοβε και μικρά κομμάτια από το πρώτο ατόφιο, εκρηκτικό πάθος ως που όταν πλέον πέρασε αρκετά ο καιρός, δεν υπήρχε ανάγκη για ελβετικές παρεμβάσεις.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους, λίγα χρόνια αργότερα, ο Πολύκαρπος χαμογελώντας γεμάτος ευτυχία και αυτοπεποίθηση στην Σοφία,έκοψε το περιτύλιγμα με μια απλή και αβίαστη κίνηση των δαχτύλων του, με χέρι σταθερό, αλάθητο σαν νευροχειρουργού και πάθος μετριασμένο, ήπια αισθητό, τόσο όσο είναι αναγκαίο για μια τέλεια ερωτική συνεύρεση, χωρίς απρόοπτα και πονοκέφαλο.

Σε όλη την κοινή τους ζωή, έχει απολαύσει χίλιες φορές το κορμί της Σοφίας και ενώ τα μάτια της είναι γεμάτα αγάπη, κάποιες ελάχιστες φορές τα καίει εκείνη η φλόγα. Εκείνες τις φόρες, ο Πολύκαρπος με αρρωστημένη ,θα έλεγε κανείς, διαστροφή, ανοίγει το προφυλακτικό με τα δόντια, μόνο και μόνο για να θυμηθεί, τι γεύση έχουν τα προφυλακτικά και παρά το ότι τίποτα δεν θυμίζει την γεύση εκείνης της πρώτης νύχτας, επιμένει και συνήθως υποθέτει πως φταίει η μάρκα ή πως κάτι έχει αλλάξει στην παραγωγή.

2 σκέψεις σχετικά με το “3. Γεύση Προφυλακτικού

  1. Προσωπικά, νομίζω για όλα φταίει ο σουγιάς! 🙂

    υ.γ δεν θα ταν πάντως πιο νόστιμη η ζωή να γίνονται όλα αυτά ανάποδα;
    Γιατί η διάρκεια μερικές φορές με τόσα που γυρνάνε στα κεφάλια μας μου φαίνεται πιο ουτοπική χαχα

    Την καληνύχτα μου και στους 2 σας!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s